A hétvége eseményei

2024. október 21. 10:09

Összehordott vágástéri hulladék égett tizennégy négyzetméteren péntek délután Salgótarján külterületén, az erdőben. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével eloltották a lángokat, a füstölgő részeket földdel takarták le. Az eset során anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Vízzel telt meg egy Petőfi Sándor úti családi ház pincéje szombat délután Mohorán. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók szivattyú segítségével eltávolították a vizet a helyiségből.

Füstszagot éreztek egy Salgó úti társasház lakói az épület lépcsőházában vasárnap este Salgótarjánban. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták a lépcsőházat és megállapították, hogy elektromos hiba okozta a füstölést. Az egység átszellőztette az épületet és átadta a helyszínt az áramszolgáltató szakemberének. Személyi sérülés nem történt.

Egy úttestre került betondarabnak ütközött egy személyautó hétfőn kora reggel a 2-es főúton, Nagyoroszi és Drégelypalánk között. A rétsági hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A gépkocsi sofőrjét kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. Az egység átadta a helyszínt a közútkezelő és a rendőrség szakembereinek.

Fotók: Rétság KvŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap