A hétvége eseményei

2024. október 07. 14:39

Az árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó péntek este a 2-es számú főúton, Tolmács közelében. A rétsági hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autó két utasát kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Letért az úttestről és a szalagkorlátnak ütközött egy személyautó péntek este a 21-es főúton, Mátraverebély közelében. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd letolták az úttestről a gépkocsit. Személyi sérülés nem történt.

Az úttestre dőlt egy nagy méretű fa péntek éjjel Kisecseten, a Kossuth úton. A berceli hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével megszüntették a forgalmi akadály, majd letakarították az útpályát.

Villanyvezetékekre hasadt, és a járműforgalmat veszélyeztette egy körülbelül öt méter magas fa koronája szombat délelőtt Salgótarjánban, a Budavölgy utcában. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fát a vezetékekről. Az eset során nem keletkezett anyagi kár. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két személyautó vasárnap délután Romhányban, a Rákóczi úton. A balesetben résztvevő gépkocsik egy harmadik, az út szélén parkoló autónak is nekiütköztek. A rétsági hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd letisztították az úttestről a törmeléket. A mentőszolgálat munkatársai két embert súlyos, két embert pedig könnyű sérülésekkel kórházba szállítottak.

Megrongálták a gázvezetéket, ezért szivárgott a gáz vasárnap délután a helyi posta épületében, Nógrádszakálon, a Madách úton. A szécsényi hivatásos tűzoltók ideiglenesen elzárták az érintett vezetékszakaszt, majd átadták a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek. Az eset során nem sérült meg senki.

Fotók: Rétság KvŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap