A hétvége eseményei

2024. június 24. 09:44

Egy vízelvezető árokba szorult egy szarvasbika szombat reggel Bátonyterenyén, a Fő úton. A város hivatásos tűzoltói kézi erővel kihúzták az árokból az állatot. A szarvas nem szenvedett sérüléseket az eset során, kiemelése után azonnal elszaladt.

Letért az úttestről és az árokba hajtott egy személyautó szombat délután a 22-es főúton, Ipolyszög közelében. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A jármű sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett.

Letért az úttestről és egy ház falába csapódott egy személyautó szombat este Szirákon, a Petőfi úton. Az autó sofőrje saját erejéből nem tudta elhagyni a roncsot. A berceli hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a gépkocsiból a sofőrt, majd áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel szállították kórházba a sérültet.

Összeütközött két személyautó vasárnap délután Pásztón, a Fő utcában. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínt biztosították. Az eset során nem sérült meg senki.

Fotók: Balassagyarmat HTP, Bercel KvŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap