A hétvége eseményei

2024. május 13. 08:36

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban szombat délután Ludányhalásziban, egy Rákóczi úti szociális otthon udvarán. A lángok a tároló tetőszerkezetére is átterjedtek. A szécsényi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével megfékezték a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó szombat este a 2128-as úton, Csécse és Szarvasgede között. Az autóban csak a sofőr utazott. A pásztói hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiemelték az áldozatot a roncsból és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Az egység ezután áramtalanította a járművet.

Összehordott hulladék égett körülbelül húsz négyzetméteren vasárnap délután Pásztón, a Mátra utcában. A helyi hivatásos tűzoltók vízsugarak és kéziszerszámok segítségével megfékezték a lángokat. Az egység kiérkezésekor nem tartózkodott senki a tűzeset helyszínén.

Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből vasárnap este Borsosberényben, a Petőfi úton. A rétsági hivatásos tűzoltók homokot szórtak az olajfoltra, majd átadták a helyszínt a közútkezelő munkatársainak.

Fotók: Darázs Gábor tű. őrmester – Pásztó HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap