Műszaki mentések adtak munkát tűzoltóinknak

2024. január 25. 09:12

Összeütközött egy kamion és két személyautó szerda reggel Salgótarjánban, a Budapesti úton. Az ütközés hatására az egyik autó az árokba sodródott. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a személyautókat. Mindhárom járműben csak a sofőr utazott. A baleset során egyikük sem sérült meg.

Keresztbe fordult a csúszós úttesten egy nyerges vontató szerda reggel Balassagyarmaton, Nyírjes pusztán. A város hivatásos tűzoltói csörlő segítségével visszahúzták a kamiont az úttestre, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt. Az eset során anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Kidöntött egy autó egy villanyoszlopot szerda délután Bátonyterenyén, egy Ózdi úti benzinkút területén. Az oszlop megrongálta az egyik üzemanyagtartály szellőztető csövét. A város hivatásos tűzoltói az üzemeltető szakembereivel közösen áramtalanították az oszlopot és lezárták a szellőztető környékét. Az egység üzemanyag-szivárgást nem tapasztalt a helyszínen. Személyi sérülés nem történt.

Fa dőlt egy személyautóra csütörtökön korán reggel Nógrád településen, a Hunyadi utcában. A jármű sofőrje sérülések nélkül el tudta hagyni a gépkocsit. A rétsági hivatásos tűzoltók és a Nógrádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei motoros láncfűrész segítségével eltávolították a kidőlt fát. Az egységek a forgalmi akadály megszüntetése után átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Fotók: Salgótarján HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap