Tűzesetek és közúti baleset hétfőn

2024. január 23. 09:16

Frontálisan ütközött egy kisbusz és egy személyautó hétfő délután Bátonyterenyén, a Hársfa úton. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben három ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Lerakódott korom és kátrány égett egy Rákóczi úti családi ház kéményében, Ipolytarnócon. A lángok a kéménybe épített gerendára és a ház födémszerkezetére is átterjedtek. A salgótarjáni és a szécsényi hivatásos tűzoltók, valamint a HELP Mentőegyesület önkéntesei eloltották a tüzet, majd eltávolították a kéményből a lerakódott égésterméket. Az eset során lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi házzal egybeépített, harmincöt négyzetméteres melléképület hétfő este Dejtáron, a Szabadság útján. A balassagyarmati és a rétsági hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével fékezték meg a tüzet. Az egységek gyors beavatkozásának köszönhetően a főépületre nem terjedtek át a lángok. Személyi sérülés nem történt.

Indexkép: Illusztráció

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap