Tűzesetekkel és autóbalesettel folytatódott a szerda

2023. november 23. 09:54

Tűz keletkezett egy családi házban szerda délután Patakon, az Arany János utcában. A száz négyzetméteres ház és a hozzá tartozó melléképület tetőszerkezete teljes terjedelmében égett, a lángok a ház több helyiségére is átterjedtek. A rétsági és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók, valamint az Érsekvadkert Község Tűzoltó Egyesület önkéntesei három vízsugár segítségével megfékezték a lángokat. Mivel az épület lakhatatlanná vált, a lakókat ideiglenesen rokonok fogadták be. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két személyautó szerda este Bátonyterenyén, a Béke út és a 21-es számú főút kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az autókban csak a sofőrök utaztak, mindketten saját erejükből el tudták hagyni a roncsokat. A mentőszolgálat munkatársai könnyű sérülésekkel kórházba szállították a sérülteket.

Lerakódott korom és kátrány izzott egy családi ház kéményében csütörtökön kora reggel Tereskén, a Kossuth úton. A rétsági hivatásos tűzoltók eltávolították a kéményből az izzó részeket és felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy ne használja az égéstermék-elvezetőt a felülvizsgálatig. Az eset során nem sérült meg senki.

Fotók: Rétság KvŐ

          Szundi György tű. főtörzsőrmester – Bátonyterenye KvŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap