A hétvége eseményei

2023. szeptember 25. 10:10

Vadat gázolt egy személyautó péntek este a 2-es főúton, Hont közelében. A rétsági hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a forgalom irányításában segédkeztek. Személyi sérülés nem történt.

Égett a tarló kétszáz négyzetméteres területen péntek este Pusztaberki külterületén. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével megfékezték a lángokat.

Egy vízelvezető árok betonperemének ütközött egy személyautó szombat délután Egyházasgergén. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. Az autóban két ember utazott, mindketten saját erejükből el tudták hagyni a járművet. A két sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Összeütközött két személyautó szombat éjszaka Szirákon, a Rákóczi úton. A berceli hivatásos tűzoltók mindkét járművet áramtalanították. A balesetben négy ember volt érintett, hármukat kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Szalagkorlátnak ütközött és az árokba hajtott egy személyautó vasárnap délután Salgótarjánban, a Füleki úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Egy tizenöt méteres akácfa dőlt a sínekre hétfőn, korán reggel Drégelypalánk belterületén. A rétsági hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fát a sínekről, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.

Tűz keletkezett egy családi házhoz épített melléképületben vasárnap késő éjjel Ipolyszögön, a Budai utcában. A lakórészként szolgáló melléképület tetőszerkezete égett. Az egységek kiérkezése előtt a lakók oltani kezdték a tüzet. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók megszüntették az izzást és a füstölést. Az eset során senki nem sérült meg.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó vasárnap este Diósjenőn, az Ady Endre utcában. A lángok egy lakóház kerítésére is átterjedtek, valamint az épületet is veszélyeztették. A rétsági hivatásos tűzoltók és a Diósjenői Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei megfékezték a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Indexkép: Illusztráció

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap