Hármas karambol történt a 22-es számú főúton

2023. szeptember 15. 08:53

Összeütközött két személyautó és egy mikrobusz csütörtök délután a 22-es főúton, Salgótarján közelében. Az ütközés hatására az egyik autó az árokba sodródott és a tetejére borult. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az egységek a Magyargéc Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkénteseinek segítségével a kerekeire állították a felborult gépkocsit. A balesetben hét ember volt érintett, mindannyian saját erejükből el tudták hagyni a járműveket. A mentőszolgálat munkatársai hat embert kórházba szállítottak.

Karambolozott két személyautó csütörtök este Szügy településen, a Toldi és a Petőfi út kereszteződésében. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a forgalom irányításában segédkeztek. A két autóban összesen négy ember utazott, egyiküket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

A sínekre dőlt és a vasúti forgalmat akadályozta egy körülbelül harminc centiméter átmérőjű fa csütörtök délután Balassagyarmat belterületén. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fát a sínekről.

Távközlési kábeleket szakított át egy teherautó csütörtök délután Varsányban, a József Attila úton. Az eset során egy távközlési oszlop is kidőlt. A szécsényi hivatásos tűzoltók erővágó segítségével elvágták, majd feltekerték a belógó kábeleket, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.

Fotók: Hulitka László tű. hadnagy; Mester Zoltán tű. törzszászlós – Salgótarján HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap