Tűzoltói beavatkozások csütörtökön

2023. június 02. 09:44

Összekoccant két személyautó csütörtök délelőtt Bátonyterenyén, az Ózdi úton. A helyi hivatásos tűzoltók a rendőrség kiérkezéséig a forgalmat irányították. A járműveket nem kellett áramtalanítani és személyi sérülés sem történt.

Távközlési vezetékre dőlt egy tizenhat méter magas fa csütörtök délelőtt Csehátszentivánon, a Rákóczi utcában. A fa egy villamosvezetéket és a járműforgalmat veszélyeztette. A pásztói és a salgótarjáni hivatásos tűzoltók, valamint a Bokori Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei létraszer és motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fát a vezetékről.

Tűz keletkezett egy családi házban csütörtök délelőtt Érsekvadkerten, a Szent István úton. A százötven négyzetméteres ikerház konyhájában egy hűtőszekrény és egyéb berendezési tárgyak égtek. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók és az Érsekvadkert Község Tűzoltó Egyesületének önkéntesei eloltották a lángokat, a hűtőt kivitték az épületből. A ház idős lakóját füstmérgezés gyanújával, kivizsgálásra kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Tűz keletkezett egy családi házban tegnap délután Mátraverebélyen, a Dózsa György úton. Az ikerház egyik felében egy kanapé gyulladt ki, a lángok a bútorról átterjedtek egy ablakkeretre és a helyiség álmennyezetére is. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei fékezték meg a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Nádas égett száz négyzetméteres területen csütörtök este Szirákon, a Rákóczi utcában. A berceli hivatásos tűzoltók vízsugár segítségével rövid időn belül eloltották a lángokat. 

Indexkép: Illusztráció

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap