Mozgalmasan telt a kedd vármegyénk tűzoltóinak

2023. május 31. 09:34

Letért az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött egy személyautó kedd délután Balassagyarmaton, az Ipolyjáró utcában. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, őt kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Levágott, száraz fű égett az út mentén körülbelül negyven méter hosszan tegnap délután Balassagyarmaton, az Ipolypart utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az utca lakói eloltották a lángokat. Az egység utómunkálatokat végzett. Szintén délután, Nógrádszakálon, a Dankó Pista úton összehordott szemét és száraz fű égett körülbelül harminc négyzetméteren. A szécsényi hivatásos tűzoltók rövid időn belül megfékezték a lángokat.

Egy lehasadt faág okozott forgalmi akadályt tegnap délután Szécsény és Rimóc között, a 21133-as számú úton. A szécsényi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrészek segítségével eltávolították az úttestről az ágat, valamint a veszélyesen megdőlt fát is kikötözték.

Egy négy méter mély kútba esett egy macska kedd este Mihálygergén, az Akácos úton. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók mentőkötél segítségével felhozták az állatot a kútból, majd sértetlenül átadták a gazdájának.

Fotók: Balassagyarmat HTP

            Szécsény KvŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap