Közlekedési balesetekkel és vegetációs tüzekkel indult a hét

2023. március 21. 08:12

Két alkalommal adtak munkát vegetációs tüzek a Nógrád vármegyei tűzoltóknak hétfőn. Bátonyterenyén, a vasút úton kétszáz négyzetméteres területen nádas égett. A lángokat a helyi hivatásos tűzoltók és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei fékezték meg. Sóshartyánban a Dózsa úton lehullott falevelek és ágak gyulladtak meg ötszáz négyzetméteren. Itt a salgótarjáni hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Kisodródott, majd keresztben állt meg az úttesten egy személyautó hétfőn délután Karancsalján, a 2206-os számú úton. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a rendőrség kiérkezéséig a helyszínt biztosították. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Letért az úttestről, az árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személyautó hétfőn este Becske és Magyarnándor között a 2108-as számú úton. A gépkocsiban két ember utazott, egyikük önerejéből nem tudta elhagyni az autót. A berceli hivatásos tűzoltók kiemelték a sérültet a roncsból, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Az egység a járművet ezután a kerekeire állította és áramtalanította, a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Fotók: Bercel KvŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap