Az elmúlt huszonnégy óra beavatkozásai

2022. november 23. 10:12

Veszélyesen megdőlt három fa kedden reggel Szécsényben, a Kossuth úton. Az egyik fa egy távközlési vezetéket veszélyeztetett. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fákat.

Kidőlt a fala egy családi ház huszonnégy négyzetméteres melléképületének tegnap délután Etesen, az Alagút úton. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók lebontották a veszélyessé vált épületet, majd kordonszalaggal elkerítették a romokat. Az eset során nem sérült meg senki.

Kigyulladt egy családi ház födémgerendája és tetőszerkezete négy négyzetméteren kedden éjjel Szirákon, a Kertész úton. A lakók még a berceli hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt elkezdték oltani a tüzet. Az egység eloltotta a még izzó, parázsló részeket, megakadályozva ezzel a födém visszagyulladását. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két autó szerdán kora reggel a 2122-es úton, Szécsény és Nagylóc között. A járművekben összesen hárman utaztak, egyikük nem tudott kiszállni a kocsiból, őt a szécsényi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból. A mentőszolgálat munkatársai három sérültet szállítottak kórházba. A műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben.

Fotók: Palánki Ádám tű. őrmester – Szécsény KvŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap