Nyílt Napon mutatkozik be a Katasztrófavédelmi Intézet

2022. november 21.

November 25-én, 10 órától várja leendő hallgatóit a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, hogy bemutassa a felsőoktatási intézményben működő karok képzési kínálatát. A nyílt napon a Katasztrófavédelmi Intézet is bemutatkozik.

November utolsó péntekén az érdeklődők az egyetem valamennyi karát megismerhetik, valamint a Katasztrófavédelmi Intézet képzéseibe is betekintést nyerhetnek a látogatók. 

Az esemény rektori köszöntővel és a kari dékánok bemutatkozásával kezdődik, szó lesz egyebek mellett a hallgatói életről, a tehetséggondozásról, továbbá a rendészeti fizikai és pszichikai alkalmassági vizsgálattal kapcsolatos tudnivalókról is. A rendezvényre ellátogatók információt kaphatnak a hallgatói önkormányzat és a szakkollégiumok munkájáról, az Erasmus mobilitási programokról, a felvételi követelményekről, valamint a sportolási lehetőségekről is. 

A nyílt nap résztvevői bejárhatják a Ludovika Campust, megismerkedhetnek az oktatási központtal, a történelmi emlékhelynek nyilvánított Ludovika főépülettel, a Ludovika Arénával, és megtekinthetik a Ludovika Huszár Lovardát, továbbá a campuson található kollégiumokat is.

Forrás és kép: BM OKF