Közúti balesetek és kéménytűz csütörtökön

2022. november 18. 09:37

Összeütközött két személyautó csütörtök délután a 22-es főúton, Érsekvadkert közelében. Az ütközés hatására az egyik gépkocsi az árokba sodródott és az oldalára borult. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók és az Érsekvadkert Község Tűzoltó Egyesület önkéntesei áramtalanították a járműveket, majd segítettek a sérült autót trélerre helyezni. A balesetben hat ember volt érintett, három főt könnyű sérülésekkel kórházba szállítottak a mentőszolgálat munkatársai. A mentési munkálatok ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon.

Lerakódott korom és kátrány égett csütörtök este egy Rózsadomb úti családi ház kéményében, Nógrádszakálon. A szécsényi hivatásos tűzoltók eltávolították a kéményből az izzó részeket és felhívták a lakók figyelmét, hogy ne használják az égéstermék-elvezetőt, amíg kéményseprő szakember át nem vizsgálja azt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Személyi sérülés nem történt.

Az úttestről letérve egy villanyoszlopnak ütközött egy személyautó csütörtök éjjel Balassagyarmaton, a helyi kamionterminál területén. Az ütközés hatására az oszlop a gépkocsira dőlt. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A sofőr saját erejéből el tudta hagyni az autót, nem szenvedett sérüléseket a baleset során.

Indexkép: Illusztráció

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap