Káresetek a hosszú hétvégén

2022. november 02. 09:56

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő vasárnap délután egy Orgona úti családi házban, Karancskeszin. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók és a Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei az érzékelő adatainak kiolvasása során kimutatták a házban a veszélyes gáz jelenlétét. A gázszolgáltató szakemberei a házban üzemelő gázkazánt kizárták a rendszerből annak felülvizsgálatáig. Személyi sérülés nem történt.

Távközlési vezetékeket tartó oszlopnak ütközött egy személyautó vasárnap késő este Szécsényben, a Kossuth út és a Szabadság út kereszteződésében. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és segédkeztek a forgalmi akadály megszüntetésében. Az autóban öten utaztak, őket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. Az ütközés hatására az oszlop is megrongálódott.

Kigyulladt egy televíziókészülék hétfő délután egy Radnóti Miklós úti családi házban, Salgótarjánban. Az egységek kiérkezése előtt a lakók eloltották a lángokat. A helyi hivatásos tűzoltók átszellőztették, majd átvizsgálták az épületet, további égést, parázslást nem találtak a házban. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Berendezési tárgyak égtek egy lakatlan családi ház tetőtéri szobájában hétfő délután Rimócon, a Magashegyi utában. A lángok a ház tetőszerkezetére is átterjedtek. A tüzet a szécsényi és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók fékezték meg. Személyi sérülés nem történt.

Tűz keletkezett egy lakatlan családi házban kedden, kora reggel Bátonyterenyén, a Rákóczi úton. A tűz az épület két helyiségében pusztított, valamint a tetőszerkezetre is átterjedt. A lángokat a helyi és a salgótarjáni hivatásos tűzoltók fékezték meg. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két személyautó és egy autóbusz kedden délelőtt a 23-as főúton, Nemti közelében. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautókat és kiemeltek egy sérültet az egyik járműből, aki saját erejéből nem tudta azt elhagyni. A balesetben három ember szenvedett sérüléseket, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A busz tíz utasa közül senki sem sérült meg. A mentési munkálatok ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó tegnap este Rimócon, az István király útján. A szécsényi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban két ember utazott, mindkettőjüket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. Az oszlop nem sérült az ütközés hatására.

Fotók: Végh Erik Valter tű. főtörzsőrmester – Szécsény KvŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap