Bajba jutott eb és árokba sodródott autók

2022. szeptember 15. 09:50

Egy nagy testű kutya feje egy kovácsoltvas kerítés elemei közé szorult szerda délután Bátonyterenyén, a Jó szerencsét úton. A helyi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították az állatot, majd helyreállították a kerítést. Az eset során a kutya nem szenvedett sérüléseket.

Az árokba hajtott egy autó tegnap éjjel Kishartyánban, a Rákóczi úton. A nagy lendülettel történt becsapódástól a jármű még a levegőben átfordult és egy parkoló autó tetejére zuhant. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók leemelték a sérült járművet a másik kocsi tetejéről, kerekeire állították, majd áramtalanították, ezután letakarították az úttestet az ütközés helyszínén. Az autóban csak a sofőr utazott, nem sérült meg a baleset során.

Letért az úttestről, az árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó csütörtök reggel Salgótarján és Karancsalja között. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kiérkezése előtt a járművet áramtalanították, az egység a helyszínt biztosította. Az autóban csak a sofőr utazott, aki könnyű sérüléseket szenvedett. A mentés ideje alatt félpályás útlezárás volt érvényben

Fotók: Salgótarján HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap