Árokba sodródott autók és viharkárok csütörtökön

2022. szeptember 09. 09:36

Letért az útról, az árokba hajtott és tetejére borult egy személyautó csütörtök délután Rétságon, a Rákóczi úton. Az autóban csak a sofőr utazott, őt kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. A mentés ideje alatt félpályás útlezárás volt érvényben.

Az árokba sodródott és oldalára borult egy személyautó csütörtök este Szügyön, a Hársfa soron. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók segítettek a sofőrnek elhagyni az összeroncsolódott járművet, majd átadták a sérültet a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították. Ezután az egység áramtalanította a gépkocsit, valamint segédkezett a rendőrségnek a helyszín megvilágításában.

Három alkalommal vonultak csütörtökön a viharos időjárás miatt a Nógrád megyei tűzoltók. Kora délután a 22-es főúton, Szécsény közelében dőlt egy fa az úttestre. A helyi hivatásos tűzoltók távolították el a fát az útról. Este Ecseg és Csécse között okozott forgalmi akadályt egy kidőlt fa, itt a pásztói hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Pár perccel később érkezett még egy bejelentés, mely szerint a 22-es főúton, Hugyag környékén akadályozza a járműforgalmat több letört, nagy méretű ág. A szécsényi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével tisztították meg az útpályát. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Indexkép: Illusztráció

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap