Autóbaleset, kigyulladt mosógép és szabadtéri tüzek adtak munkát hétfőn megyénk tűzoltóinak

2022. június 21. 15:12

Lesodródott az úttestről és árokba hajtott egy személyautó tegnap reggel Pásztón, az Alkotmány úton. Az autóban csak a sofőr utazott, aki önerejéből nem tudta elhagyni a gépkocsit. A helyi hivatásos tűzoltók kiemelték a sérültet és átadták a mentőszolgálat munkatársainak, majd áramtalanították a járművet. A mentősök kórházba szállították a sérültet.

Kigyulladt egy mosógép egy társasházi lakás konyhájában hétfő reggel Bátonyterenyén, a Rimay János úton. A helyi tűzoltók kiérkezésükkor már csak füstölést tapasztaltak. A mosógépet kivitték az épületből és visszahűtötték azt. Személyi sérülés nem történt.

Két esetben riasztották szabadtéri tüzekhez hétfőn a Nógrád megyei tűzoltókat. Herencsényben, a Rákóczi úton három hektáron égett egy gyümölcsös aljnövényzete. A balassagyarmati és a berceli hivatásos tűzoltók, valamint a Bokori Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei fékezték meg a lángokat. Pásztón, a Tópart sétányon egy üres építési telken kapott lángra a száraz fű, a tűz néhány raklapra is átterjedt. A helyi hivatásos tűzoltók rövid időn belül eloltották a tüzet. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Indexkép: Illusztráció

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap