A hétvége eseményei

2022. május 09. 14:53

Lesodródott az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Karancsalján, a Rákóczi úton szombat reggel. Az autó sofőrje önerejéből nem tudta elhagyni a gépkocsit, a salgótarjáni hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a járműből. A sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd egy betonhídnak ütközött egy személyautó vasárnap délután Nógrád településen, a Váci utcában. A Nógrádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei áramtalanították a járművet, majd a rétsági hivatásos tűzoltókkal közösen felitatták a járműből az úttestre folyt olajat. Az autóban csak a sofőr utazott, aki az eset során nem sérült meg.

Tűz keletkezett egy családi házban vasárnap éjjel Ságújfaluban, a Sport úton. A kétszintes épület alsó szintjén egy tizenkét négyzetméteres helyiség égett. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. Az egységek egy propánbutángáz-palackot is kivittek az épületből. A házban egy ember lakott, akit kivizsgálás céljából kórházba szállítottak a mentőszolgálat munkatársai.

Két födémgerenda izzott egy családi ház tetőszerkezetében vasárnap késő éjjel Karancsságon, a Jókai úton. A szécsényi és a salgótarjáni hivatásos tűzoltók megszüntették az izzást. Személyi sérülés nem történt.

Fotók: Salgótarján HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap