Már huszonhárom tűzvédelmi teszt érhető el

2022. április 29.

A BM OKF országos tűzoltósági főfelügyelősége májusban is elkészítette a lakosság tűzmegelőzési ismereteinek felmérését és fejlesztését célzó tűzvédelmi tesztjét. A XXIII. online kvízben szereplő kérdések a tűzoltósport-versenyekhez kapcsolódnak.

A főfelügyelőség az Országos Tűzmegelőzési Bizottsággal való együttműködésben összeállított teszt révén lehetőséget nyújt az érdeklődőknek arra, hogy felmérjék tűzvédelmi tudásukat, és bővítsék ismereteiket. A mai naptól elérhető feladvány egyebek mellett a következő kérdésekre kínál választ: Nem tudja, mi a teendője, ha otthonában tűz keletkezik? Bizonytalan a serpenyőben kigyulladt égő olaj eloltásával kapcsolatban? Aki kitölti tesztjeinket, ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kap választ, egyúttal felmérheti tudását, és értékes, fontos információkat kaphat a tűzmegelőzéssel kapcsolatban.

Legújabb tesztünket a katasztrófavédelem oldalán megtalálja. https://forms.gle/Gqynz7H9csJssAAT7

Korábbi tesztjeinket is ugyanitt érheti el.

Segítheti is munkánkat. Amennyiben kitölti az alábbi rövid kérdőívet, visszajelzést kapunk arra vonatkozóan, hogy a jövőben milyen tűzmegelőzési témákban szükséges pontosítani, bővíteni a lakosság ismereteit.