Újabb labdarúgó sikerek

2021. október 26. 15:39

Idén a Rendészeti Szabadidő- és Sportcentrum adott otthont a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság által megrendezett Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokságnak. Az október 20-án megtartott labdarúgótornán a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata harmadik helyezést ért el.

Az Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokságon a házigazda Fejér megyei Rendőr-főkapitányság csapata mellett a Készenléti Rendőrség, a megyei rendőr-főkapitányságok, a büntetés-végrehajtási intézetek, a katasztrófavédelem és az Országgyűlési Őrség csapatai vettek részt. Összesen tizenhat csapat mérte össze ügyességét és kitartását. A kemény, de sportszerű mérkőzéssorozat végén a BM OKF Gazdasági Ellátó Központ csapata bizonyult a legjobbnak, így őket illette meg a győzelmi serleg.

A dobogóra álló csapatoknak dr. Varga Péter r. dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át a díjakat:

Eredmények: 

  1. helyezett:        – BM OKF Gazdasági Ellátó Központ csapata
  2. helyezett:        – Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csapata
  3. helyezett:        – Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata

A legjobb kapusnak járó díjat Puporka Dániel (BM OKF GEK) érdemelte ki. Két gólkirálya is lett a versenynek, Kalácska Csaba tű. őrnagy (BM OKF GEK) és Huttyán Attila tű. főtörzsőrmester (Nógrád MKI) egyaránt dicsőséget szerzett a csapatának.

Fotó: NMKI


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap