Mozgalmas volt a hét első napja a Nógrád megyei tűzoltóknak

2021. szeptember 14. 09:09

Három közlekedési baleset is történt Salgótarjánban hétfőn.

Két személyautó ütközött össze Salgótarjánban, a Nagymező úton tegnap délután. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben.

Hulladékkal teli fémhordó égett egy fémipari üzem raktárában Bátonyterenyén, a Kossuth Lajos úton tegnap délután. A lángokat az egység kiérkezése előtt az ott dolgozók egy porral oltó készülékkel eloltották. A helyi hivatásos tűzoltók a hordót és környezetét egy vízsugárral visszahűtötték, a füsttel telítődött csarnoképületet átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Megszólalt a szén-monoxid-érzékelő egy lakásban tegnap délután Bátonyterenyén, az Ózdi úton. A tűzoltók kiérkezése előtt a lakók elhagyták az ingatlant. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók gázkoncentráció-mérései a fürdőszobában használt, gázüzemű vízmelegítő berendezés környezetében megemelkedett szén-monoxid-szintet mutattak ki. A tűzoltók a gázt elzárták és átszellőztették az épületet, a szén-monoxid-érzékelőnek köszönhetően senki sem sérült meg. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Összeütközött két személyautó Salgótarjánban, a Csokonai úton hétfő este. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat. A mentőszolgálat munkatársai két embert további kivizsgálás céljából kórházba szállítottak.

Egy kisbusz, két személyautó és egy mentőautó karambolozott egymással Salgótarjánban, a Bartók Béla úton, a litkei elágazóban tegnap este. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben egy ember könnyű sérüléseket szenvedett. A mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett haladt.

Kerti hulladék égett Karancsalján, a Szabadság úton tegnap este. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Fotók: Németh Zoltán tű. főtörzsőrmester- Bátonyterenye KVŐ

          Gazsi Richárd tű. őrmester- Salgótarján HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap