Műszaki mentések szerdán

2021. szeptember 09. 10:02

Két közúti balesethez is vonultak tegnap a Nógrád megyei tűzoltók.

Egy híd korlátjának hajtott egy személyautó Karancsberényben, a Rákóczi úton tegnap reggel. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a helyszínt átadták a rendőrségnek. A jármű sofőrje az egység kiérkezése előtt elhagyta a baleset helyszínét.

Árokba hajtott, majd tetejére borult egy személyautó Nagylóc és Szécsény között a 2122-es számú úton tegnap délután. A szécsényi hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a járművet. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, őt könnyű sérülésekkel kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. A műszaki mentés ideje alatt a forgalom egy sávon, rendőri irányítás mellett haladt.

A vízmű szakemberei kértek segítséget tegnap este a tűzoltóktól. Egy csőtörés elhárítása akadt meg Kazáron, a Rákóczi Ferenc úton, mivel a sérült vezeték egy nagy fa gyökérzete alatt futott. A sérült szakaszt a fa kivágása nélkül nem tudták kicserélni. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók a fát motoros láncfűrész segítségével eltávolították, majd a helyszínt átadták a vízmű szakembereinek.

Indexkép: Illusztráció

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap