Közlekedési balesetek pünkösd hétfőn

2021. május 25. 09:19

Május 24-én nyolc jelzés érkezett a megyei fő- és műveletirányítási ügyeletre. A Nógrád megyei tűzoltókat öt műszaki mentéshez és három tűzesethez riasztották, a beavatkozást igénylő esetek mellett kettő jelzés tévesnek bizonyult.

Árokba hajtott egy személygépjármű hétfőn, nem sokkal dél után Balassagyarmat és Nyírjes között. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt. Az autóban csak a sofőr utazott, őt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Szalagkorlátnak ütközött és az úttest szélére sodródott egy személygépjármű hétfő délután a 21-es főút 25-ös kilométerszelvényénél, Pásztó térségében. A pásztói hivatásos tűzoltók áramtalanították és rögzítették a járművet. Az autó egyedül utazó sofőrjét a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Kanyarodás közben árokba hajtott egy személygépjármű hétfő délután Terényben, a Kossuth úton. A berceli hivatásos és a bokori önkéntes tűzoltók kézi erővel kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Beton villanyoszlopnak csapódott egy személygépjármű hétfő este Mihálygergén, a Rákóczi Ferenc úton. Az ütközés következtében a villanyoszlop eltört, a roncs pedig alászorult. A tűzoltók kiérkezése előtt a gépjárműben utazó két ember kiszállt a járműből, őket a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók és a Karancs Speciális Mentőszolgálat, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei biztosították a helyszínt és irányították a forgalmat. A helyszínre érkeztek az áramszolgáltató munkatársai is. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben.

Fotók: Pásztó HTP, KSM


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap