Közlekedési balesetek és kéménytűz

2021. január 13. 09:38

A Nógrád megyei tűzoltók három közlekedési balesetnél is beavatkoztak, illetve vonultak kéménytűzhöz is január 12-én.

Lerakódott korom égett egy családi ház kéményében kedd délelőtt Mátraverebélyben, a Dózsa György úton. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók eltávolították a tüzelő-berendezésből a tüzelőanyagot és a parazsat, majd átvizsgálták a kéményt, eltávolították az izzó, parázsló részeket, és felhívták a lakó figyelmét, hogy felülvizsgálatig ne használja a kéményt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Egy személygépjármű megcsúszott az úton és frontálisan ütközött egy kisteherautóval kedd délután Mátraszentimre-Fallóskúton. A pásztói hivatásos tűzoltók áramtalanították és rögzítették a gépjárműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők a személyautóban utazó három embert kórházba szállították.

Árokba hajtott egy személygépjármű kedd este Palotás és Szarvasgede között. A gépjárművet a Héhalom Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei áramtalanították. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Megcsúszott az úton, tetejére borult és egy közlekedési táblát is kidöntött egy személygépjármű kedd este Acsa közelében. A berceli hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Pásztó HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap