Három autó is árokba sodródott az elmúlt 24 órában

2022. szeptember 07. 09:38

Letért az úttestről, az árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó kedd este a 22-es főúton, Rétság közelében. A helyi és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd kiemelték az árokból. Az autóban három ember utazott, mindhárman sérüléseket szenvedtek, egyiküket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. A mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben.

Lesodródott az útról és az oldalára borult egy személyautó kedd este Salgótarján és Karancsalja között. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kerekeire állították a gépkocsit, majd áramtalanították azt. A Karancs Speciális Mentőszolgálat, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei a helyszínt biztosították. A járműben két ember utazott, egyikük sem sérült meg a baleset során.

Elhagyta az úttestet és az árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán kora reggel Pásztón, a Baross Gábor utcában. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd kitolták az árokból. Az autóban két ember utazott, személyi sérülés nem történt.

Fotók: Salgótarján HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap