Sok munkával indult a hét Nógrád megye tűzoltóinak

2022. szeptember 06. 10:05

Elhagyta az úttestet és az árokba hajtott egy személyautó hétfőn kora reggel a 2115-ös úton, Nézsa közelében. A berceli hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban négy ember utazott, közülük hárman szenvedtek sérüléseket a baleset során. A sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Teherautó ütközött egy távközlési vezetékeket tartó faoszlopnak hétfő délelőtt Salgótarjánban, a Kakukk József úton. Az ütközés hatására megdőlt az oszlop és több kábel is elszakadt, melyek a járműforgalmat akadályozták. A helyi hivatásos tűzoltók kordonszalaggal elkerítették a káreset helyszínét, majd átadták a szolgáltató szakembereinek.

Elhagyta az úttestet és az árokba hajtott egy személyautó hétfő délután a 22-es főúton, Balassagyarmat és Őrhalom között. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban csak a sofőr utazott, őt kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Kigyulladt egy tölgyes erdő aljnövényzete hétfő délután Salgótarján és Somoskőújfalu között. A lángok egy megközelítőleg kétezer négyzetméteres területen pusztítottak. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói védősávot húztak az égő terület köré, majd puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet.

Lerakódott égéstermék izzott egy családi ház kéményében hétfő este Dejtáron, a Vasút utcában. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók eltávolították a kéményből az izzó részeket, majd felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy ne használja a füstelvezetőt annak szakember általi felülvizsgálatáig. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy személyautó kedden kora reggel Karancslapujtőn, a Honvéd úton. A járműnek a motortere és a műszerfala égett. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók rövid időn belül megfékezték a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két személyautó kedd reggel Salgótarjánban, a Rákóczi úton. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben öt ember volt érintett, egyikük sem sérült meg. A káresethez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai is kivonultak, mivel az úttestre törmelék és nagy mennyiségű hűtővíz folyt. Az egység a rendőrség és a közútkezelő segítségével eltávolította az autókat az úttestről. A mentés ideje alatt félpályás útlezárás volt érvényben.

Fotók: Salgótarján HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap