Kigyulladt autó és közúti balesetek a hétvégén

2022. augusztus 01. 10:47

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó péntek este a 2-es főúton, Hont közelében. A rétsági hivatásos tűzoltók és az Érsekvadkert Község Tűzoltó Egyesület önkéntesei fékezték meg a lángokat. Az oltási munkálatok ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött egy személyautó és egy kamion a 2-es főúton, Szendehely közelében szombat délután. A váci és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a személyautót levontatták az úttestről. A balesetben négy személy volt érintett, három embert kórházba szállítottak a mentőszolgálat munkatársai. A mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben.

Elhagyta az úttestet, majd az árokba hajtott egy személyautó a 21-es főút 25-ös kilométerszelvényénél, Pásztó térségében. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, ő önerejéből nem tudta elhagyni a járművet. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd feszítővágó segítségével kiszabadították a sofőrt a roncsból. A sérültet a mentőszolgálat munkatársai szállították kórházba.

Fotók: Rétság KvŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap