A hétvége eseményei

2022. június 27. 13:58

Frontálisan ütközött két személyautó péntek este Karancsalján, a Rákóczi úton. A balesetben három személy volt érintett, egyikük saját erejéből nem volt képes elhagyni az autót. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók segédkeztek a mentőszolgálat munkatársainak kiemelni a sérültet a roncsból, majd áramtalanították a járműveket. A mentők kórházba szállították a sérültet. A mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben.

Két alkalommal is veszélyessé vált fákhoz kellett vonulniuk szombaton megyénk tűzoltóinak. Reggel Galgaguta és Acsa között szakadt le egy nagyméretű fa ága, veszélyeztetve ezzel a járműforgalmat, délután Patvarc és Őrhalom között, a 22-es főúton képezett félpályás útzárat egy letört faág. Az előbbi helyszínen a berceli, az utóbbin a balassagyarmati hivatásos tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt.

Kigyulladt egy személyautó egy Zrínyi úti családi ház udvarán, Kállón szombaton késő éjjel. A berceli és a váci hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Lerakódott kátrány és korom izzott egy családi ház kéményében Etesen, az Alagút úton vasárnap reggel. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók eltávolították a kéményből az izzó részeket. Személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Fotók: Salgótarján HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap