Közúti balesetekhez siettek tűzoltóink az utóbbi órákban

2022. május 12. 12:12

Lesodródott az útról és egy kerítésnek ütközött egy személyautó Salgótarjánban, a Meredek utcában szerda késő éjjel. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrség munkatársainak. Az egység kiérkezésekor az autó sofőrje már nem tartózkodott a helyszínen.

Kisodródott, majd a tetejére borult egy személyautó a 2108-as úton, Mohora és Szügy között csütörtökön, kora reggel. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet. Az autó sofőrje el tudta hagyni a gépjárművet, a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Összeütközött két személyautó a 21-es főút 51-es kilométerszelvényénél, Salgótarján közelében ma délelőtt. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt és a forgalom irányításában segédkeztek. Az egység kiérkezése előtt két szabadnapos tűzoltó áramtalanította a járműveket. Mindkét autóban csak a sofőr utazott, egyiküket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A mentés ideje alatt félpályás útlezárás volt érvényben.

Fotók: Pálkerti Csaba tű. főtörzszászlós – Bátonyterenye KvŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap