Kedden sem pihentek Nógrád megye tűzoltói

2022. január 12. 07:56

Közúti baleset, kigyulladt melléképület és kéménytűz adott munkát tegnap tűzoltóinknak.

Árokba hajtott, majd tetejére borult egy személyautó a 2108-as úton, Becske és Magyarnándor között tegnap reggel. A balassagyarmati és a berceli hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, akit kórházba szállítottak a mentőszolgálat munkatársai.

Egy családi ház húsz négyzetméteres melléképülete és garázsa gyulladt ki, és égett teljes terjedelmében Romhányban,  a Kossuth úton tegnap reggel. A rétsági és a berceli hivatásos tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat. A lakók az egységek kiérkezése előtt kivittek egy gázpalackot az épületből. Személyi sérülés nem történt.

Az úttestre dőlt egy fa a 22-es úton, Piliny közelében kedd délelőtt. Az Endrefalva Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Szécsényfelfalu Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei megszüntették a forgalmi akadályt a hivatásos egységek kiérkezése előtt.

Száraz fű, bozótos égett egy hektáron Ecseg külterületén tegnap délután. A pásztói hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet.

Lerakódott égéstermék izzott egy családi ház kéményében Nógrádszakál településen, a Dózsa György úton kedd este. A szécsényi hivatásos tűzoltók eltávolították az izzó kormot és kátrányt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Személyi sérülés nem történt.

Indexkép: Illusztráció

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap