Szerda estétől csütörtök hajnalig

2021. szeptember 16. 09:42

Égő kisteherautóhoz, közúti balesethez és kisebb tüzekhez vonultak megyénk tűzoltói.

Bútorokat és hulladékot égettek Salgótarjánban, a Dobó Katica úton tegnap este. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Száraz fű égett ötven négyzetméteren Mátraverebélyben, a Rózsadombon szerda este. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották a tüzet.

Két műanyag kuka égett Salgótarjánban, a Vasvári Pál úton tegnap éjszaka. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral eloltották a lángokat.


Kigyulladt egy kisteherautó motortere Pásztón, a Csillag téren csütörtök hajnalban. Az egység kiérkezése előtt a tüzet a gépjármű tulajdonosa eloltotta. A helyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és egy vízsugárral kimosták a motortérből a füstölő faleveleket.

Egy, az úttesten áthaladó őz miatt összeütközött két személyautó a 21-es főúton, Salgótarján és Somoskőújfalu között csütörtök hajnalban. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Fotók: Salgótarján HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap