Több balesethez is vonultak a hétvégén

2021. január 25. 09:47

A Nógrád megyei tűzoltóknak több közlekedési balesetnél is be kellett avatkozniuk az elmúlt három napban.

Megcsúszott és oldalára borult egy személygépjármű péntek délelőtt a 23-as számú főúton, Nemti közelében. A gépjárműben csak a sofőr utazott, aki a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt, sérülések nélkül elhagyta a gépkocsit. Az egység stabilizálta a járművet, majd a rendőrségi helyszínelést követően autómentő segítségével kerekeire állították és áramtalanították.

Összeütközött két személygépjármű péntek késő délután Bátonyterenye térségében, a 21-es számú főút és a Béke út kereszteződésében. A balesethez a város katasztrófavédelmi őrsének hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a gépjárműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A járművekben összesen heten utaztak, a mentők egy embert megfigyelésre kórházba szállítottak.

Egy intézkedése miatt megkülönböztető jelzését használó álló rendőrségi szolgálati gépkocsinak ütközött egy személygépjármű vasárnap délután a 21-es számú főút 41-es kilométerszelvényénél, Bátonyterenye és Mátraverebély között. A balesethez a bátonyterenyei és a salgótarjáni hivatásos tűzoltók, valamint a Karancs Speciális Mentőszolgálat, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei vonultak. A civil járműben csak a vezetője utazott, akit a tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki, majd áramtalanították az autót. A mentők a súlyos, életveszélyes sérültet kórházba szállították.

Fotó: Bátonyterenye KvŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap