Közúti balesetek és kéménytűz

2020. november 25. 10:42

November 24-én egy oldalára borult és egy oszlopnak ütközött gépjárműhöz, valamint kéménytűzhöz is vonultak a Nógrád megyei tűzoltók.

Megcsúszott az úttesten és az út melletti füves területen oldalára borult egy személygépjármű kedd délelőtt Sámsonháza közelében. A pásztói hivatásos tűzoltók és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntese áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A járműben csak a sofőr utazott, ki tudott szállni, őt a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Lerakódott korom, kátrány égett egy családi ház kéményében, illetve a kémény melletti gerenda is izzott kedd délután Szécsényben, a Ferenczy Teréz úton. A tüzet a szécsényi hivatásos tűzoltók eloltották, az izzást megszüntették, majd átvizsgálták és kitisztították a kéményt. Személyi sérülés nem történt és lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség.

Beton villanyoszlopnak ütközött egy személygépjármű kedd délután Héhalmon, a Kossuth utcában. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet, biztosították a helyszínt és helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit, mivel az ütközés következtében eltört a villanyoszlop. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Fotó: Pásztó HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap