Tartalomjegyzék

Elismerték a legkiválóbbakat, köztük két nógrádi tűzoltót

2020. március 18.

Hagyományosan március 15-én ismeri el a köztársasági elnök azokat, akiknek tevékenysége túlmutat az alapvetően elvárhatón, tevékenységük országos viszonylatban is példaértékű, követendő. Ugyanezen a jeles napon a belügyminiszter azokat részesítette elismerésben, akik saját testi épségük kockáztatásával segítettek a bajbajutottakon. A katasztrófavédelem állományában több olyan kolléga is szolgál, akit munkája, vagy pillanatnyi helyzetfelismerése kiemelt a hétköznapi hősök sorából, és érdemesnek bizonyult a magas rangú elismerésre.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere miniszteri emléktárgyat adományozott többek között Magulya Zoltán tűzoltó zászlósnak, a Berceli Katasztrófavédelmi Őrs szerparancsnokának.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója munkakörében hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Mester László tűzoltó főtörzszászlóst, a Balassagyarmati Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjét.

 

Forrás: BM OKF


Kapcsolódó dokumentumok:

(2020.03.18.)