Hírek


Kiégett egy kamion pótkocsija
2018. május 23. 15:43

Kigyulladt egy kamion pótkocsija tegnap késő este a 2-es főút 56-os kilométerszelvényénél, Borsosberény közelében.

Vasárnap ismét megnyílnak a szertárkapuk
2018. május 23. 13:23

Gyereknapon, azaz május huszonhetedikén az ország csaknem négyszáz tűzoltólaktanyája várja a látogatókat. Országszerte délelőtt tíz és délután négy között fogadják a laktanyák a gyerekeket, családokat, az érdeklődők betekintést nyerhetnek a tűzoltók életébe.

Kiderült kik a legügyesebb alkotók a megyében
2018. május 22. 15:20

A Országos Tűzmegelőzési Bizottság - folytatva a hagyományt - ebben az évben is kiírta felmenő rendszerű alkotói pályázatát, amelyen óvodások és iskolások mutatták be saját szemszögükből a tűzoltói hivatást – többnyire rajz formájában. A Nógrád megyei óvodások és iskolások összesen ötszáznyolcvanegy alkotással vettek részt a versenyben, s mostanra az eredményeket is kihirdették.

Robbanás volt egy salgótarjáni üzemben
2018. május 19. 15:22

Technológiai folyamat során történt robbanás ma délelőtt egy Salgótarján déli részén található üzemcsarnokban.

Megmentették a vadkacsa-családot
2018. május 19. 15:20

Négy vadkacsa-fióka esett egy öt méter mély túlfolyóba pénteken délután a Salgótarján északi részén lévő Tóstrandon.

A Flórián Kupa legsportszerűbb csapata a Nógrádi
2018. május 17. 16:26

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Encsi Katasztrófavédelmi Kirendeltségének szervezésében ismét megrendezték az Encsi Flórián Kupa elnevezésű labdarúgó tornát, amelyen a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata is részt vett.

Hullottak a korongok
2018. május 17. 16:25

Győr-Moson-Sopron megyében, a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. Ravazdi Erdészetének területén rendezték a közelmúltban a negyedik országos tűzoltó korongvadász-versenyt, amelyen a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság három fős delegációja is képviselte magát.

Tűzoltóverseny, 130 éves fennállás, Szent Flórián nap
2018. május 16. 15:23

Önkéntes és létesítményi tűzoltók versenyét, megyei Szent Flórián napot és a Diósjenői Önkéntes Tűzoltó Egyesület 130 éves fennállását ünnepeltek hétvégén Diósjenőn. A rendezvényen tíz egyesület és két létesítményi tűzoltócsapat mérte össze tudását tűzcsap- és kismotorfecskendő-szerelésben.