Hírek


Szabadnapos tűzoltók avatkoztak be két személyautó baleseténél Karancsalján
2018. szeptember 20. 17:19

Karancsalja fő utcájában hajtott egymásnak frontálisan két személyautó ma kora délután.

Elhunyt Rusvai Gábor nyugállományú tűzoltó őrnagy
2018. szeptember 20. 16:00

Életének 72. esztendejében elhunyt, Rusvai Gábor nyugállományú tűzoltó őrnagy, a jogelőd Nógrád Megyei Tűzoltóparancsnokság egykori tűzmegelőzési szakágvezetője.

Két autó ütközött Salgótarjánban
2018. szeptember 18. 13:54

Összeütközött két személyautó tegnap délután Salgótarjánban, a Bajcsy-Zsilinszky úton.

Hétvégi összefoglaló
2018. szeptember 17. 14:16

Hét bejelentés érkezett az elmúlt hétvégén a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére, az esetek közül négy bizonyult téves jelzésnek.

Második helyezést értek el a Nógrád megyei ellenőrök a RID versenyen
2018. szeptember 17. 13:19

A vasúti veszélyesáru-szállítás ellenőrzésének vetélkedőjét rendezték meg augusztus végén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az eredményekre viszont egészen múlt hét péntekig várni kellett. Megérte a várakozás: Nógrád megye csapata az előkelő a második helyen zárta az országos megmérettetést.

Terepkerékpárban remekeltek
2018. szeptember 14. 09:51

Három, kettő, egy, RAJT! Ezzel a felkiáltással startolt el szeptember 13-án délelőtt a II. Országos Terepkerékpár-verseny mezőnye, a kerékpárnyergeken nyolc megyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársaival. A viadalon összesen huszonnyolcan indultak, női és férfi, korcsoportonkénti, amatőr és haladó kategóriában.

Izzott a kombájn
2018. szeptember 13. 13:28

Napraforgó-betakarítási munkálatok közben izzani kezdett egy kombájn tegnap délután Varsányban.

Nógrád megyei a legjobb tűzoltó tájfutó
2018. szeptember 12. 15:14

A hevesi megyeszékhely kertvárosi övezetében rendezték meg szombaton a tűzoltók tájfutóversenyét. Az ötödik alkalommal meghirdetett erőpróbát az Egri Spartacus Tájékozódási Futó Sportegyesület és a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezte, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület támogatásával. A szeptember 8-i versenyen állóképességüket, gyorsaságukat és tájékozódási képességüket mérték össze öt megye és három katasztrófavédelmi szervezet tűzoltói.