Sajtómeghívó - 140 éves a tűzoltóság Balassagyarmaton
2016. augusztus 09.

Ebben az évben ünnepli fennállásának 140. évfordulóját a Balassagyarmati Tűzoltó-parancsnokság, ennek alkalmából szeretettel meghívom a szerkesztőség munkatársait a jubileumi rendezvényre.

Sajtómeghívó - Bátonyterenyei Katasztrófavédelmi Őrs átadására
2016. július 25.

A katasztrófavédelmi őrsprogram újabb állomásaként a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság illetékességi területén, a salgótarjáni hivatásos tűzoltó-parancsnokság működési területén kezdi meg mentő-tűzvédelmi feladatainak ellátását a bátonyterenyei katasztrófavédelmi őrs, Magyarország negyvenkettedik, Nógrád megye negyedikként létesülő őrse.

Idén közel négymillió forint értékű támogatást nyertek el Nógrád megye önkéntes mentőszervezetei
2016. július 07.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója jóváhagyta a bíráló bizottságnak az önkéntes mentőszervezetek 2016. évi támogatására vonatkozó javaslatát. Ennek értelmében az idei évben százhuszonkét szervezet mintegy 83 és fél millió forint összegben kap támogatást.

Megújították együttműködési megállapodásukat
2016. július 07.

2014 áprilisában kötött együttműködési megállapodásának tartalmát aktualizálta ma Berecz György tűzoltó ezredes, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitánya.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28