Karácsonykor is biztonságosan!
2016. december 23.

Elérkezett a sokak által már nagyon várt karácsony, az ünnepre való készülődés, a sütés-főzés, a gyertyák égetése és a karácsonyi fényfüzérek azonban sok veszélyt is rejtenek magukban. A legfontosabb szabályok betartásával megelőzhető, hogy tragédiával végződjön az ünnep.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek 2016. évi pályázatán elnyert eszközeinek ünnepélyes átadására
2016. december 20.

Idén négyszázkilencvenkét önkéntes tűzoltó egyesület szerepelt sikerrel a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatán, amelyen különféle tűzoltóeszközök és felszerelések beszerzéséhez, működési költségek finanszírozására, műszaki-technikai, védőruházattal való ellátásra, valamint a tagok oktatására és vizsgáztatására lehetett támogatást elnyerni hatszázmillió forint összértékben.

Advent idején is biztonságosan!
2016. november 28.

Karácsony közeledtével ugrásszerűen megnő a lakástüzek száma, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Nógrád Megyei Területi Tűzmegelőzési Bizottság ezért felhívja az emberek figyelmét a magukra hagyott égő gyertyák, adventi koszorúk és csillagszórók veszélyeire.

SAJTÓMEGHÍVÓ - a Téli felkészüléssel kapcsolatos feladatok helyzetéről
2016. november 28.

A Nógrád Megyei Védelmi Bizottság, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közös sajtótájékoztatót tart a téli felkészülés Nógrád megyei helyzetéről.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28