Hőhullám érkezik: Másodfokú hőségriasztás van érvényben mától
2016. június 23.

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását, 2016. június 23. (csütörtök) 00 órától június 26. (vasárnap) 24 óráig másodfokú hőségriasztást adott ki.

Közlemény a küszöbérték alatti üzemek / veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemek és létfontosságú rendszerelemek üzemeltetői valamint a veszélyes áruszállítást végzők részére
2016. június 23.

Hőségriasztás kapcsán

Idén újra több mint tizenötmilliós támogatást nyertek el Nógrád megye önkéntes tűzoltó egyesületei
2016. június 17.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázati feltételeinek idén megyei szinten huszonegy önkéntes tűzoltó egyesület felelt meg, akik összesen 15.268.610 forint értékben nyertek el támogatást az önkéntes tűzoltó egyesületek részére kiírt pályázaton. A támogatás segítségével különféle tűzoltóeszközökhöz és felszerelésekhez juthatnak, ráadásul az eddiginél rugalmasabb elszámolási feltételek mellett, mint az elmúlt évben.

Hogy a pihenés balesetmentes legyen
2016. június 17.

A nyár beköszöntével megkezdődött a szabadtéri programok, a fesztiválok, a nyaralás és a nyári táborok időszaka. A felhőtlen kikapcsolódást, pihenést vagy szórakozást azonban könnyen tönkreteheti egy baleset vagy tűzeset. A biztonság és a felhőtlen pihenés érdekében fontos tisztában lenni az erre az időszakra leginkább jellemző veszélyekkel és a baj megelőzésének lehetőségeivel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20