Közel tizenötmillió forint értékben nyertek el támogatást Nógrád megye önkéntes tűzoltó egyesületei
2017. június 09.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázati feltételeinek idén huszonkét olyan önkéntes tűzoltó egyesület felelt meg, akik együttműködési megállapodásban állnak a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal. Az egyesületek összesen 14.674.290 forint értékben nyertek el támogatást, amelynek segítségével különféle tűzoltóeszközökhöz és felszerelésekhez juthatnak.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Önkéntes Tűzoltók Versenyére és Szent Flórián napi ünnepségre
2017. május 10.

Átadták az év tűzoltóinak elismerését
2017. május 03.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje előtt tisztelgünk. A tűzoltók ünnepe alkalmából állománygyűlést tartott ma Salgótarjánban a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és többek között az Év tűzoltója elismeréseket is átadták.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Szent Flórián napi ünnepségre
2017. április 28.

Május 4. Szent Flórián, a Tűzoltók Védőszentjének napja, ennek tiszteletére ünnepi állománygyűlést tart a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az ünnepség keretében átadják az Év Balassagyarmati és Salgótarjáni, illetve az Év tiszteletbeli tűzoltója elismeréseket. Az ünnepség végén a résztvevők megkoszorúzzák az épület homlokzatán elhelyezett Szent Flórián szobrot.