Sajtótájékoztató a téli felkészülés helyzetéről
2017. november 29.
Az operatív munka támogatásának érdekében tart téli felkészülési értekezletet a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az érintett társ- és együtműködő szervezetek bevonásával.
Az értekezleten a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, az Országos Mentőszolgálat Észak-magyarországi Regionális Mentőszervezet Nógrád Megyei Kirendeltsége, a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezete, a Magyar Államvasutak Zrt., a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Salgótarjáni Területi Igazgatóság, az ÉMÁSZ Hálózati Kft., a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Nógrád Megyei Igazgatósága, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya és a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviselteti magát.

Az értekezletet követően a rendőrség, a közút és a katasztrófavédelem tájékoztatják a sajtó képviselőit az elhangzottakról.

Sajtótájékoztató időpontja és helyszíne:
2017. december 1. (péntek) 12:00, Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Salgótarján, Szent Flórián tér 1. /Díszterem/

Az eseményre a szerkesztőség munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Üdvözlettel:
Angyal Eszter tűzoltó főhadnagy