Hírek


Balesetek és vihar
2019. augusztus 01. 13:41
Műszaki mentésekkel telt el a szerdai nap a tűzoltók számára Nógrád megyében.

Márkházán a Rákóczi úton egy családi ház kertjébe csapódott egy személygépkocsi. A gépjárműben utazó három fő könnyebben megsérült. A pásztói hivatásos tűzoltók a sérült gépjármű áramtalanítását végrehajtották és biztosították a helyszínt.

A délutáni órákban Litke és Mihálygerge között egy személygépkocsi az úttestről lesodródott és az út menti árokba csapódott. A gépjármű vezetőjét a mentők kórházba szállították, a salgótarjáni hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították és a forgalmi akadályt megszüntették.

Tegnapi vihar következtében Nógrád megye tűzoltóinak több településen kellett veszélyesen megdőlt fákat, lehasadt ágakat eltávolítani. Vizsláson hat helyszínen, Kazáron egy esetben kérték a salgótarjáni hivatásos tűzoltók segítségét a vihar után. Bátonyterenyén a Molnár Sándor utcában egy lehasadt faág veszélyeztette a forgalmat, a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók a veszélyes fát eltávolították. Acsa előtt egy megdőlt fa veszélyeztette az érintett útszakasz gépjárműforgalmát, a berceli hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették.

Pilinyben és Szécsényben is volt dolguk a szécsényi hivatásos tűzoltóknak a vihar után. A káresetek felszámolásában a hivatásos egység segítségére volt a Szécsényfelfalu Községi Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Szécsény és Térsége Polgárőr, Önkéntes Tűzoltó és Katasztrófavédelmi Egyesület, valamint a Karancs Speciális Mentőszolgálat, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is.

Fotós: Pásztói HTP

 

Kapcsolódó képek:

Balesetek és vihar Balesetek és vihar Balesetek és vihar
>>> További képek a galériában <<<