Hírek


Eredményt hirdettek a fotópályázaton
2019. július 06. 01:23
„A tűzoltóknál jártam" címmel fotópályázatot hirdetett a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Nyitott szertárkapuk elnevezést viselő katasztrófavédelmi gyermeknaphoz kapcsolódóan.

A nemzetközi gyermeknap alkalmából az ország és így Nógrád megye tűzoltólaktanyái, vagyis az összes hivatásos tűzoltó-parancsnokság, katasztrófavédelmi őrs, illetve több önkéntes tűzoltó egyesület megnyitotta laktanyája, illetve szertára kapuit a gyermekek előtt. A nyílt napon hat órán át nyílt lehetőség közelről megvizsgálni a tűzoltók által nap mint nap használt járműveket, különleges felszereléseket, kicsik és nagyok bejárhatták a laktanyát is, vagyis betekintést nyerhettek a tűzoltók életébe.

A gyermeknap apropóján idén először fotópályázatot hirdetett a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A pályázat lényege, hogy azok, akik május 25-én, szombaton ellátogattak valamelyik Nógrád megyei tűzoltólaktanyába és készítettek ott egy-egy különösen jól sikerült fotót, azok az élményen túl még fotópályázaton is részt vehettek.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon péntek délután hirdették ki a fotópályázat nyerteseit.

Fotós: Nógrád MKI, fotópályázat nyertesek

 

Kapcsolódó képek:

Eredményt hirdettek a fotópályázaton Eredményt hirdettek a fotópályázaton Eredményt hirdettek a fotópályázaton