Hírek


Salgótarjáni tűzoltó az Év Embere verseny legjobbjai között
2019. február 07. 18:04
Ünnepélyes keretek között, 2019. február elsején a Megyeházán adták át a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu által alapított „Az Év Embere Nógrád megyében” díjat.

Az elmúlt év folyamán ötven alkalommal jelent meg egy-egy interjú a Hírlap hasábjain és online felületén olyan emberekről, akik munkásságukkal szűkebb hazánk hírnevét öregbítették. „A Hét Embere” verseny győztesei közül választhatták ki később a Hírlap olvasói „Az Év Emberét”.

A képzeletbeli dobogó második fokára kiélezett küzdelemben Hulitka László, a Salgótarjáni Hivatásos Tűzoltóparancsnokság ifjú lánglovagja állhatott fel, aki 2018-ban egy vizslási lakástűznél robbanásveszélyes palackokat hozott ki a lángok közül.

A díjátadón Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke kiemelte, hogy a cikksorozat olyan sikeres nógrádiak életútját tárta fel, akiknek tettei mindenkor követendő példaként szolgálhatnak.

 

 

Fotók: Angyal Eszter tű. főhadnagy, NMKI


 

Kapcsolódó képek:

Salgótarjáni tűzoltó az Év Embere verseny legjobbjai között Salgótarjáni tűzoltó az Év Embere verseny legjobbjai között Salgótarjáni tűzoltó az Év Embere verseny legjobbjai között
>>> További képek a galériában <<<