Hírek


Raktártűzhöz riasztották a tűzoltókat Palotásra
2018. december 19. 13:37
Kedden kora délután Palotáson, az Ifjúság utcában egy egyszintes raktárépület tetőterében mintegy száz négyzetméteren keletkezett tűz.

A helyszínre a pásztói, hatvani, berceli, aszódi és gödöllői hivatásos tűzoltók, a Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a Héhalom Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntes tűzoltói vonultak. Az épületet az ott dolgozók azonnal elhagyták, a raktárt már a tűzoltók kiérkezése előtt áramtalanították, majd az áramszolgáltató szakemberei a munkálatok idejére leválasztották az épületet az elektromos hálózatról . A tüzet öt vízsugárral oltották el az egységek, megakadályozva, hogy a lángok a raktárhoz épített kétszintes épületre is átterjedjenek. Az oltás során meg kellett bontani a tetőhéjazatot, majd mivel az egységek az álmennyezet alatt is izzó részeket találtak, ott is bontottak, és megszüntették az izzást. Veszélyes anyag a tűzzel érintett épületrészben nem volt. Személyi sérülés az eset során nem történt. A mentési munkálatok idején az Ifjúság utcában félpályás útzár volt érvényben.

Fotó: Héhalom ÖTE


 

Kapcsolódó képek:

Raktártűzhöz riasztották a tűzoltókat Palotásra Raktártűzhöz riasztották a tűzoltókat Palotásra Raktártűzhöz riasztották a tűzoltókat Palotásra
>>> További képek a galériában <<<