Hírek


Oldalára borult a kamion a 21-esen (frissítve)
2018. szeptember 06. 17:26
Felborult egy mosógépeket szállító nyergesvontató ma délután a 21-es főút Tar és Mátraszőlős közötti szakaszán, a Hatvan irányába tartó oldalon.
Az oldalára borult kamion vezetője saját erejéből el tudta hagyni a járművet, nem sérült meg a balesetben. A pásztói hivatásos tűzoltók áramtalanították a kamiont, amely a szélső sávban képez forgalmi akadályt - a forgalom csak a belső sávon halad. A járműért, amelyből szivárog az üzemanyag, kamionmentő érkezik a helyszínre, ezért addig a pásztói hivatásos tűzoltók biztosítják a területet.
 
21:00-kor megérkezett a helyszínre a kamionmentő és a mentesítő kamion, majd ezt követően a pásztói és a salgótarjáni hivatásos tűzoltók, illetve a Karancs Speciális Mentőszolgálat önkéntes tűzoltói megkezdték a nagy mennyiségű rakomány átpakolását - teljes szélességű útlezárás mellett. A munkálatokkal  23:15-kor végeztek a tűzoltók, majd ezt követően a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A kamion elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Képek: Vadas Tamás tűzoltó törzszászlós, Pásztói HTP

 

 

Kapcsolódó képek:

Oldalára borult a kamion a 21-esen (frissítve) Oldalára borult a kamion a 21-esen (frissítve) Oldalára borult a kamion a 21-esen (frissítve)
>>> További képek a galériában <<<