Hírek


Brunó százados, a leglustább tűzoltó megjósolta, ki nyeri a vb-t
2018. július 15. 09:52
A nool.hu az ország legkülönlegesebb tűzoltóját a négylábú Brúnó századost kérte fel, hogy megtippelje a foci vb végeredményét. A szakértő szimata szinte biztos, hogy most sem csal.

Izgalmas mérkőzéseken vagyunk túl, sok meglepetést okozott ez a világbajnokság a szurkolóknak. Úgy gondolta a nool.hu csapata, hogy ez alkalommal biztosra mennek és kikérik valakinek a tanácsát a döntő végeredményével kapcsolatban. Választásuk a katasztrófavédelem hű ebére, Brunóra esett, hiszen ki tudna többet a fociról is, mint a tapasztalt négylábú.

Hogyan is zajlott a jövendölés? Nos, mint tudjuk a döntőt Franciaország és Horvátország játssza majd. A két zászló előkészítése után, egy-egy tányér ételbe tűzték azokat. Kis hezitálás után a százados a francia zászló felé vette az irányt, tehát az eb jóslata, hogy 2018-ban Franciaország lesz a világ legjobb labdarúgóválogatottja.

Az alábbi videóban megnézhetik, hogyan is döntött az eb.

https://www.youtube.com/watch?v=-by-4j3Rp50&feature=youtu.be

Vasárnap este kiderül, hogy jók-e Brúnó megérzései, mi izgatottan várjuk a végeredményt.

Fotós: Szeles Péter tű. alezredes, hivatalvezető

 

Kapcsolódó képek:

Brunó százados, a leglustább tűzoltó megjósolta, ki nyeri a vb-t Brunó százados, a leglustább tűzoltó megjósolta, ki nyeri a vb-t Brunó százados, a leglustább tűzoltó megjósolta, ki nyeri a vb-t