Hírek


A Flórián Kupa legsportszerűbb csapata a Nógrádi
2018. május 17. 16:26
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Encsi Katasztrófavédelmi Kirendeltségének szervezésében ismét megrendezték az Encsi Flórián Kupa elnevezésű labdarúgó tornát, amelyen a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata is részt vett.

A sporteseményt – tekintettel a jó időre – a Városi Sportcsarnok műfüves sportpályáján tartották. Az idei kupát, amelyen hat csapat vett részt, Kovács Sándor tű. ezredes, az Encsi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője nyitotta meg, majd egy jó hangulatú, sportszerű mérkőzés vette kezdetét.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kilenc tagból álló csapatának tagjai: Odler Dávid tűzoltó zászlós, Pásztor János tűzoltó főtörzsőrmester, Hodászi László tűzoltó főtörzsőrmester, Szőllősi Tamás tűzoltó főtörzsőrmester, Ráduly Ádám tűzoltó törzsőrmester, Molnár Máté tűzoltó őrmester, Bakos Bence tűzoltó őrmester, Kurcsik Gergő tűzoltó őrmester és Cseman Gergő tűzoltó őrmester voltak.

A Nógrád megyei csapat első alkalommal vett részt az Encsi Flórián Kupán, ahol a hatodik helyen zárta a versenyt, valamint elhozta a torna legsportszerűbb csapatának felajánlott díjat.

 

Forrás és képek: BAZ MKI


 

Kapcsolódó képek:

A Flórián Kupa legsportszerűbb csapata a Nógrádi A Flórián Kupa legsportszerűbb csapata a Nógrádi A Flórián Kupa legsportszerűbb csapata a Nógrádi