Hírek


Városi Sportnapon vendégeskedtek a pásztói tűzoltók
2016. szeptember 19. 14:51
Az előző évhez hasonlóan idén is megrendezte Pásztó Város Önkormányzata a Városi Sportnapot, amelyen a pásztói hivatásos tűzoltók is részt vettek.

A szeptember 18-i rendezvény délelőtti részében a pásztói hivatásos tűzoltó-parancsnokság tartott bemutatót, amelynek keretében gyermekek és felnőttek egyaránt megtekinthették a tűzoltógépjárművet, annak felszereléseit, eszközeit, valamint a tűzoltók védőfelszereléseit. A nyárias időjárás azt is lehetővé tette, hogy kipróbálják milyen a fecskendő gyorsbeavatkozó vízsugarával locsolni, sőt, egy-egy védőfelszerelést is felpróbálhattak, így pár percre igazi tűzoltónak érezhették magukat.

A sportnap részét képezte a délutáni labdarúgó torna is, ahol két városi csapat és egy tűzoltócsapat játszott egymással barátságos mérkőzéseket. A fociban a pásztói tűzoltók kaptak egy kis erősítést a bátonyterenyei tűzoltóktól, így teljes létszámmal tudtak pályára állni. A gólzáporos, jó hangulatú meccseken a Vadas Tamás tűzoltó törzszászlós, Odler Dávid tűzoltó zászlós, Csoór Tamás tűzoltó zászlós, Klagyivik Zoltán tűzoltó zászlós, Szabó Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester, Kurcsik Gergő tűzoltó őrmester, Darázs Gábor tűzoltó őrmester, Kabács Krisztián tűzoltó őrmester és Klagyivik Zsolt tűzoltó őrmester alkotta tűzoltócsapat állt pályára, továbbá a pásztói tűzoltóparancsnok, Csépe Zsolt tűzoltó alezredes is jelen volt, aki lelkes szurkolóként támogatta a pálya széléről a játékosokat.

 

Fotó: Harangodi Gábor tű. zászlós, Pásztói HTP


 

Kapcsolódó képek:

Városi Sportnapon vendégeskedtek a pásztói tűzoltók Városi Sportnapon vendégeskedtek a pásztói tűzoltók Városi Sportnapon vendégeskedtek a pásztói tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<